Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chord Gitar SATRU - Denny Caknan X Happy Asmara


Chord Original : A

Intro : 
 C G
 F A
 Dm Em F G



 C               G
Unine batin dungoku
F     G            Am
 ra luput ko jenengmu
Dm  G             Em     Am
Aku ngedem-ngedem a..ti..mu..
F              G
 Bakoh mempertahankanmu . .


Int : 
 Am F Dm G


*)
   F                 C
Gusti kulo pun manut dalane
Dm          G               C
 mung Njenengan sing ngatur critane
Am                    Em
 Sing jelas aku mikir kedepane
 F                   G
opo bakal hubungan satru sak teruse

 

Reff :
F       G      Em         Am
 Tulung peroyo aku sayang awakmu 
     Dm      E           Am
buktine sampeyan nglirik liyane
F       G       Em
 Sumpah ra koyo sing
           Am      Dm
mbok pikir selama iki
            G              C
Mas isoku meneng  ngajeni awakmu


#>
C                    F
 Sepurane yen pancen salah
G                 Em 
 sepurane yen aku neng uripmu
       Am          Dm
Mung masalah rangkulen aku
G                     C
 iki gur mung salah pahamku



Interlude :
          F G  Am
          Ha aa . .



F        G
 Satru hubungan
       Am       Dm
mung salah pahammu..
             F
Sampean kudu ngerteni
G        C
aku cemburu . .



Ke : *), Reff, #>



Ending :
 C               G
Unine batin dungoku
F     G            Am
 ra luput ko jenengmu