Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chord Gitar Pingal - Ngatmombilung Lagu Jawa Enak

Original Chord : C
Capo Sesuaikan

Intro : 
 F  G  Em  A
 Dm  G  C

                           
C                            F
Piye sing njelaske karo wong tuo
G                     C
 wis nglakoni tekan semene
G/B  A                     Dm
Nek akhire bakal bubar pisahan 
       G                     C
Kowe kegudo tresno karo wong liyo

   C                        F
Ngelali kowe sing tau omonh dewe
G                      C
 nglakoni tresno tekan tuo
 G/B   A                     Dm
Ora ngeliyo mung aku ning atimu 
          G                  C
Nanging saiki atimu ono wong liyo

*)
F        G
 Ibarat esuk mendung 
Em     A      Dm
 awan aku kudanan
              G
Sore mbok larani 
                C
mbengi tak tangisi


Reff :
                F            G
Mung iso mbayangke kabeh kenangan
                Em
kowe tak boncengke
                     A
Turut ndalan kekepan kudanan
           Dm              G
saiki nyatane kowe malah milih
               C  C7
dikekep wong liyo

               F            G
Opo kowe ra kroso abot,e atiku
         Em
kudu kelangan
                          A
Wong sng paling tak tresnani
           Dm             G
ra jenak dolan ra doyan mangan
              C
nak ra mbok dulang


Interlude :
 F  G  Am
 F  G  C


*)
F        G
 Ibarat esuk mendung 
Em     A      Dm
 awan aku kudanan
              G
Sore mbok larani 
                C
mbengi tak tangisi


Reff :
                F            G
Mung iso mbayangke kabeh kenangan
                Em
kowe tak boncengke
                     A
Turut ndalan kekepan kudanan
           Dm              G
saiki nyatane kowe malah milih
               C  C7
dikekep wong liyo

               F            G
Opo kowe ra kroso abot,e atiku
         Em
kudu kelangan
                          A
Wong sng paling tak tresnani
           Dm             G
ra jenak dolan ra doyan mangan
              C
nak ra mbok dulang


           Dm             G
ra jenak dolan ra doyan mangan
              F   Fm  C
nak ra mbok dulang