Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chord Gitar Mendung Tanpo Udan ~ Ndarboy Genk

Original Chord : C
Capo Ori Fret 7
ato sesuaikan.

*
F              C
 Mendung tanpo udan
Dm            Em
 ketemu lan kelangan
F               C 
 Kabeh kui sing di arani
   Dm       G
perjalanan....


Reff :
 F              G
Awak dewe tau duwe bayangan
  Em                 A
besok yen wes wayah omah-omah 
 Dm              G
Aku moco koran sarungan 
         C          C7
kowe blonjo dasteran

  F                 G
Nanging saiki wes dadi kenangan
 Em           A
aku karo kowe wes pisahan
 Dm             G
Aku kiri kowe kanan
         C
wes bedo dalan 


Intro :
 C  Em  
 Am  G  F  Fm


C        Am
 Mlaku bebarengan 
F           G
 ben dino sayang-sayangan
C            Am
 Sedih lan kebahagiaan 
  F      Fm        G
dilewati tahun tahunan


Int : 
 F  G  C   Am
 Dm  F  G
    

C            Am
 Padu meneng-menengan
F         G
 barkui kangen-kangenan
C            Am
 Kadang bedo pilihan
    F  Fm      G
nganti pedot balikan

*
F              C
 Mendung tanpo udan
Dm            Em
 ketemu lan kelangan
F               C 
 Kabeh kui sing di arani
   Dm       G
perjalanan....


Reff :
 F              G
Awak dewe tau duwe bayangan
  Em                 A
besok yen wes wayah omah-omah 
 Dm              G
Aku moco koran sarungan 
         C          C7
kowe blonjo dasteran

  F                 G
Nanging saiki wes dadi kenangan
 Em           A
aku karo kowe wes pisahan
 Dm             G
Aku kiri kowe kanan
         C
wes bedo dalan.... 


Interlude : 
 F  G  Em  A
 Dm  G  C  C7
 F  G  E  Am
 Dm  G  C
 

*
F              C
 Mendung tanpo udan
Dm            Em
 ketemu lan kelangan
F               C 
 Kabeh kui sing di arani
   Dm       G
perjalanan..ho..oho..


Reff :
 F              G
Awak dewe tau duwe bayangan
  Em                 A
besok yen wes wayah omah-omah 
 Dm              G
Aku moco koran sarungan 
         C          C7
kowe blonjo dasteran

  F                 G
Nanging saiki wes dadi kenangan
 Em           A
aku karo kowe wes pisahan
 Dm             G
Aku kiri kowe kanan
         C
wes bedo dalan 


Reff :
 F              G
Awak dewe tau duwe bayangan
  Em                 A
besok yen wes wayah omah-omah 
 Dm              G
Aku moco koran sarungan 
         C          C7
kowe blonjo dasteran

  F                 G
Nanging saiki wes dadi kenangan
 Em           A
aku karo kowe wes pisahan
 Dm             G
Aku kiri kowe kanan
         C
wes bedo dalan 

 Dm             G
Aku kiri kowe kanan
         C
wes bedo dalan